Browser games zijn spellen die gespeeld kunnen worden via je internetbrowser. Je hoeft hiervoor niets te downloaden. Het is al jarenlang een populair item. Spellen kunnen via ieder apparaat met een internetverbinding worden gespeeld. Een dure computer met razendsnelle specificaties of een gameconsole is niet nodig. Er zijn een heleboel verschillende soorten games. Van simpele puzzelspellen tot games met een gedetailleerde wereld. 

De leukste browser games

Er is een ruime keuze aan internet browser games. Zo zijn er spellen waarbij je in de huid kruipt van een maffialid maar ook zijn er spellen waarbij je oorlog moet voeren of waarbij je achterna wordt gezeten door enge zombies. We gaan dieper in op drie verschillende top io games.

Diep.io

Diep.io is een klassiek oorlog spel. Jij als speler bent een tank en de bedoeling is dat je de tegenstander en de daarbij behorende obstakels vernietigt. Je verdient hiermee punten wat er voor zorgt dat jouw tank een betere vuurkracht krijgt. Zo wordt je sterker. Verder is het ook mogelijk om getrainde soldaten en zelfs scherpschutters in te zetten om de strijd te winnen. Het spel kent verschillende variaties waarbij ook een team modus mogelijk is.

Agar.io

Agar.io is een spel waarbij je eet of gegeten wordt. Je bent een microbe dat opzoek is naar voedsel in het speelveld om te groeien. Als je groter wordt heb je de mogelijkheid om andere microben op te eten. Ondertussen moet je oppassen voor andere spelers die groter zijn dan jou, zodat die jou niet opeten. Je kunt het zien als een soort kat-en-muisspel. Het spel bestaat al jarenlang maar is nog steeds een populaire browsergame.

Zombs.io

Na succesvolle series zoals The Walking Dead zijn zombies helemaal hot. Het is dan ook zeker niet opvallend dat er een browsergame is ontwikkelt die over zombies gaat. We hebben het over Zombs.io. Bij dit spel is het de bedoeling dat je overdags verdedigingstechnieken gaat inzetten om je basis te beschermen tegen de zombies die ‘s nachts aanvallen. Hoe meer zombies je tegenhoudt, hoe meer punten je verdiend. Met die punten kun je upgrades kopen om je nog beter te verweren tegen de aanvallen van de zombies.

 

Speel de spellen op Iogames.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *